Ontstop direct Direct hulp nodig?050-5421890

Camera Inspectie Riolering Groningen en Drenthe

Toilet verstopt ? Lekkage in uw riolering ? Het zijn vervelende zaken die u het liefst zo snel mogelijk verholpen wilt zien. Reiniging service Peter Kuil heeft van uw probleem onze expertise gemaakt. Door een team van vakbekwame en toegewijde medewerkers en de modernste apparatuur verhelpen wij elk rioleringsprobleem. Van verstopt toilet tot vetput, van bedrijf tot particulier: bel gratis 24 uur en zeven dagen per week voor spoed, informatie of een vrijblijvende offerte: 050-5421890. Mailen kan ook naar middels de contact button rechts op deze pagina.

camera_inspectie_large

Voordelen camera inspectie

Heel veel verborgen gebreken in uw riolering zijn eenvoudig te detecteren door inspectie met onze high-tech camera’s. De voordelen van deze methode zijn tijdbesparend en goed voor de portemonnee. De camera legt het probleem bloot en vervolgens wordt de boosdoener onklaar gemaakt en door onze professionals vakkundig hersteld. Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf voor camera inspectie? Peter Kuil Rioolbedrijf beschikt over de modernste apparutuur op dit gebied. Met hypermoderne camera’s, waar maar vier andere bedrijven in Nederland mee werken zorgen wij er voor dat uw rioolproblemen zonder onnodig graaf-en breekwerk worden opgespoord en verholpen. De inspectie-apparatuur van Peter Kuil behoren tot modernste digitale camera inspectie units voor riolering die er momenteel gebruikt worden. Met behulp van vernuftige apparaatjes wordt op de meest onmogelijke plekken met een camera bekeken wat era an de hand is met uw riolering. Tijdens de riool camera inspectie wordt de eigenlijke diameter van de rioleringsbuis vastgesteld en vastgelegd op DVD of USb-stick. Indien gewenst leveren wij u een fotorapport of video van uw rioleringsproblemen en oplossingsmogelijkheden. De apparatuur van Peter Kuil garandeert een hoge beeldkwaliteit zodat u duidelijk kunt zien welk euvel u hindert. U kunt zowel een preventieve inspectie aanvragen, zodat u zeker weet hoe de staat van uw riool is, maar ook bij calamiteiten is de riool camerainspectie een uitkomst! Peter Kuil voorziet u van een advies waarmee u daadwerkelijk geholpen wordt!

Riool Camera Inspectie; voor calamiteit en preventie

Heeft u ook problemen met uw riolering? Van verstopt toilet tot lekkages in kelder, douche, natte cel of zelfs onder uw betegelde vloer? Verzakkingen van bestrating of borrelende en pruttelende afvoerputten? Ondergrondse hinderlijke rioleringsproblemen kunnen wij eenvoudig bovengronds detecteren en voor u oplossen door middel van de nieuwste camerainspectie riool Groningen Drenthe. Efficient én kostenbesparend. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar voor al uw rioolproblemen. Van verstopt toilet tot vetput, van bedrijf tot particulier: bel 24 uur en zeven dagen per week voor spoed, informatie of een vrijblijvende offerte: 050-5421890. Mailen kan ook via de contact button rechts op deze pagina.

Wilt u meer weten over onze diensten? Heeft u last van Rioolstank of wilt u meer weten over een Verstopt Riool? Kijk dan onder het kopje “diensten” voor meer informatie.