Ontstop direct Direct hulp nodig?050-5421890

Deelrenovatie

Rioolbuizen vervangen – Deelrenovatie Groningen Drenthe: Peter Kuil repareert!

Het vernieuwen van het riool voor delen tussen 0.6 en 5 meter. Een lekke rioolbuis repareren zonder de straat of vloer open te breken; dat kan met een nieuwe methode uitgevoerd door rioolreinigingsbedrijf Kuil: Deelrenovatie genoemd.

Scheuren, Barstjes, Breuken in uw riool? Vreest u ook voor intensieve, prijzige sloopwerkzaamheden in uw tuin, huis of bedrijf? Laat uw riool nakijken door Rioleringswerken Peter Kuil! Grote kans dat u ook honderden euro’s kunt besparen op renovatiewerkzaamheden aan uw riool. Door de specialistische deelrenovaties kan Peter Kuil Groningen en Drenthe delen van het riool die mankementen vertonen herstellen, zonder gevreesde graaf- breek- of slooptechnieken. Vraag nu een offerte aan of bel meteen naar 050-5421890!

Rioleringswerken repareren Groningen/ Drenthe

Stelt u zich eens voor dat er een breuk in uw leiding zit, precies onder uw nieuw aangelegde tuin. U moet er toch niet aan denken dat een kraanwagen uw tuin verwoest? Door de geavanceerde techniek die wij Peter Kuil Rioleringswerken Groningen en Drenthe gebruiken zijn dit soort verwoestende breekijzers verleden tijd. Door onze geavanceerde reparatietechnieken betaalt u slechts een fractie van wat u normaal zou moeten betalen. En wij kunnen deze methode toepassen op nagenoeg elke leiding; beton, pvc, gietijzer, kunststof of HDPE. Naast dat het onnodige breekwerk achterwege wordt gelaten heeft onze riool deelrenovatie Groningen en Drenthe nog andere voordelen: Het verlengt de levensduur van uw riool en voorkomt lekkages, zandinstromingen en in ingroei van wortels.

Deelrenovatie Groningen/ Drenthe wat is het?

Bij deelrenovatie wordt een rioolbuis van binnenuit gerepareerd met speciale hars. Als het lek is gedetecteerd, wordt deze gereprareerd met speciale hars. Deze hars gaat om een blaasbalg en met behulp van een van een camera wordt de balg op de plek van het lek gezet en opgepompt. Als de hars gedroogd is, kan de balg eruit en is het lek gedicht. Het is een succesvolle methode die jarenlang was voorbehouden aan de gemeenteriolen, maar nu ook zijn nut bewijst bij kleine buizen, zoals wc’s of buizen voor hemelwaterafvoer. Een select gezelschap van professionele Rioleringsbedrijven passen deze methode toe, waaronder  Peter Kuil die deze reparaties reeds uitvoert in Groningen, Friesland en Drenthe.

Vraag nu een offerte aan of bel met onze specialisten nu op 050-5421890 !

INLAATRENOVATIE

Inlaatrenovatie wordt gebruikt bij inpandige schadegevallen, waaronder strandleidingen van huis naar hoofdaansluiting. Wanneer u deze renovatie methode wilt gebruiken moeten de leiding ik een hoek van 45° of 90° gemonteerd zijn. Voordelen van deze methode zijn o.a. snelle uitvoeringstijd, waterdichtheid van riolering, nauwelijks onnodige overlast.

Kousrenovatie

Met kousrenovatie renoveert u lange lengtes in het riool en leidingstelsel zonder graafwerk. Bij kousrenovatie is een speciale hars in de kous geïmpregneerd. De kous wordt met warm water verwarmd, waardoor deze uithardt. Het resultaat is helemaal naadloos, waardoor u dus minder last heeft van vervuiling, omdat de buis gladder is. Leidingen met bochten zijn geen probleem voor deze techniek. De methode is zelfs geschikt voor lengtes tot 100 meter.